MUMBAI

M house

30   /   10   /   2017

Being a massive area our concept was to break down the space into smaller and warmer pockets for socialising, relaxing, dining and entrance. The uniqueness lies in how these smaller pockets are connected, visually adding layers of experiences. Angled forms and a tilted layout make the spaces dynamic and interesting for the users.

 

To achieve this we designed two interconnected angled walls with a seating that define an entrance lobby and also provide privacy to the dining area behind. A part of the living area was enclosed to create a mandir. We designed a modern mandir with full height panelled doors in wood and acrylic. The pattern on these doors form the sacred symbol  Swastik that comes to life as soon as the mandir lights are switched on, as the diffused light filters through the translucent acrylic.

 

Living area is divided into two formal seating areas that overlook the dining and bar. The apartment also comprises of four more rooms, a home theatre and a study. All these spaces follow a neutral pallet with a touch of accent.

It was a nice experience, I liked her choices and trusted her with pretty much everything. Not to mention we were quite in sync throughout the design & execution phase, the communications were direct and clear and the house turned out just the way we imagined it and more.
                                                            - Kashish Mirani

Reach Us
Menu
Address:  Soni House, 4th NS Road,
                  JVPD Scheme, Vile Parle (W), 
                  Mumbai 400 056.
 
 
E-mail:    aditivoranair@avninteriors.com
 
Mobile:  +91 98196 90329 
Office:    +91 22 6671 2571 
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey LinkedIn Icon

© 2019 by AVN - Interior Designer in Mumbai

  • Instagram - Black Circle