1/10

MUMBAI

LEGEND SIROYA office

10   /   05   /   2015

Our design concept  revolves around the core of our clients business. A custom designed screen shows a process of developing  where small pieces come together to finally form a block and eventually a structure. A tall concrete wall represents a never-ending drive to build. First few steps are designed interestingly and can be used to sit and even have a small discussion. A suspended wooden and metal staircase leads to the director's office. Spaces are layered one behind the other creating a mysterious and dramatic experiences  for users and visitors.

 

Materials like concrete, exposed brick, wood, metal and glass used to design are also key to the business. Rajasthani Jarokha, an age old wooden base from a column add a touch of tradition to this modern office.

Reach Us
Menu
Address:  Soni House, 4th NS Road,
                  JVPD Scheme, Vile Parle (W), 
                  Mumbai 400 056.
 
 
E-mail:    aditivoranair@avninteriors.com
 
Mobile:  +91 98196 90329 
Office:    +91 22 6671 2571 
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey LinkedIn Icon

© 2019 by AVN - Interior Designer in Mumbai

  • Instagram - Black Circle